Om du har en nyare webbläsare kan du med största sannolikhet göra text och bilder på våra sidor större genom att hålla ner Ctrl-tangenten och snurra på mushjulet eller scrolla med styrplattan. Om du har en Apple-dator håller du ner cmd-tangenten (den med en kringla på) och snurrar på mushjulet eller scrollar med styrplattan. Det kan också fungera att trycka ner Ctrl-tangenten och + om du använder PC eller cmd-tangenten (den med en kringla på) och + om du använder Apple-dator.

Om ovanstående tillvägagångssätt inte fungerar kan du hitta andra alternativ i webbläsarens menyer. Om du använder Firefox eller Internet Explorer kan du under menyn "Visa" ändra storlek på antingen allt på webbplatsen (zooma) eller bara texten. Använder du Safari hittar du dessa inställningar under "Innehåll" i menyn. I Chrome klickar du på "Mer" högst uppe till höger för att zooma.

Om du måste scrolla i sidled för att se hela sidan kan du kontrollera vilken upplösning du har. Om du använder PC högerklickar du på skrivbordet och välja "Inställningar"/"Settings" och om du använder Apple-dator går du in i "Systeminställningar" och väljer "Bildskärmar". Välj minst 1024 x 768.